Modeugen med Karina Wærum Dar fra Porte À Gauche

Instagram: porteagauche

Karina Wærum Dar from Porte À Gauche uses FAVES

Sådan forbereder jeg mig til modeugen

Jeg tjekker op på de mærker, jeg har allerede i butikken – og som jeg gerne vil beholde. Så plotter jeg shows ind i kalenderen og udarbejder en plan for, hvad jeg skal de forskellige dage. Det er vigtigt for mig at nå at se alle de udenlandske agenter, som kun er i byen ifm. modeugen. De danske showrooms og agenter kan jeg altid tage efter modeugen, hvis jeg ikke når dem på selve messedagene.

Sådan køber jeg ind

Efter jeg har fået FAVES, har min måde at købe ind på fuldstændig ændret sig.

Før sad jeg og bladrede i mine billeder, der lå sammenblandet med mine private billeder på telefonen. Samtidig skulle jeg forsøge at huske, om jeg havde lavet noter – og hvor de noter i givet fald lå. Nu søger jeg bare og kan se, at jeg allerede har købt en grøn blazer. Det sikrer mig mod at købe styles, der minder for meget om hinanden.

Med FAVES app’en har jeg hele tiden overblik. Og så holder jeg faktisk mit budget bedre, end jeg plejer. Tilbage i butikken bruger jeg også app’en i min dialog med både personalet og kunderne, når de ønsker at vide, hvad der kommer.

Mit bedste tip til modeugen: Få fat i FAVES app’en. UBETINGET!

Det har jeg på

Jeg vælger noget, der udstråler, hvad min butik står for. Når jeg møder nye samarbejdspartnere, brands og agenter, viser jeg dem via min påklædning, hvad jeg står for – men også hvad butikken står for. Jeg vælger tit flade sko. Hvis jeg er til hæle en dag, vælger jeg et par fra det danske mærke ’Roccamore’, der skaber stilletter, man godt kan holde ud at gå i en hel dag.

 

 

Karina fra Porte À Gauche uses FAVES

Det har jeg med i tasken

I min taske har jeg min telefon, en lille bog til noter og mine visitkort. Jeg har ikke mad eller snacks med, for man får altid så meget rundt omkring på standene. Ellers vælger jeg at købe noget.

 

 

Få overblik over dine indkøb

Download and try FAVES in app store