Modeugen med Laura Thømming fra Noun

Instagram: noundk

Det glæder jeg mig til

Jeg glæder mig til at se, om der er kommet nye brands, som vi vil teste af i butikken. Vi prøver at komme rundt over det hele for at opdage alle de nye trends og nye mærker. Denne gang er vi spændte på Malene Birgers nye mærke A´ JOURNEY LONDON. Vi er altid på CIFF om onsdagenog torsdagen – og det er en tradition, at vi slutter af hos Munthe, som er én af vores største leverandører. Vi lukker modeugen med dem, mens vi skåler i champagne.

Fashion Buyer Laura Thømming from NOUN

Sådan køber jeg ind med FAVES

Tidligere havde vi bare et stykke papir med, som vi noterede vores køb på. Nu har vi det fulde overblik over både indkøb og budget, så vi ikke køber ind i blinde. Man har jo lyst til det hele, men vi ved, vi skal begrænse os. App’en hjælper os med at holde overblikket. Og det er nemt for mig at dele kollektionen med de andre i butikken, så vi alle ved, hvad der kommer. Og meget vigtigt! Indkøbsbillederne ligger ikke længere blandet sammen med mine private feriebilleder.

Det har jeg på

Jeg planlægger altid at have tøj på, der både er nemt at tage af og på. Det skal være let for mig at prøve tøjet på messen. Og så er praktiske sko, der er gode at gå i, et must. Det ender som regel med sneakers.

 

 

Det har jeg med i tasken

Jeg tager meget gerne imod lookbooks på standene, som bagefter kan ligge i butikken til inspiration for kunderne. Så dem har jeg altid en stor taske med til. Man får masser af vand og slik ude på de forskelle stande, så jeg behøver ikke selv at have snacks med.

 

 

Få styr på dit indkøb med FAVES

Udviklet af indkøbere til indkøbere