Modeugen med Annette Finseth fra Rue 153

Instagram: rue153.dk

Sådan forbereder jeg mig til modeugen

Jeg kigger på de eksisterende mærker – og hvordan de har performet. Og så kigger jeg på trends. Jeg sælger børnetøj, så jeg laver et lille hold af unge mennesker fra 8. – 9. klasse, der er kunder i butikken. De skal med mig på messen og vise mig, hvad de godt kan lide fra de forskellige brands. Deres valg, kombineret med min viden om trends og markedet i det hele taget, hjælper mig til at træffe gode valg, når jeg bestiller

Sådan køber jeg ind

Jeg tager altid mange billeder, når jeg er ude. Jeg sørger for at tage mig tiden til at lægge billederne ind i app’en med det samme, så jeg let og hurtigt har dem tilgængelige. Det giver mig et overblik over min kollektion. Jeg kan fx se, hvor mange sweats jeg allerede har købt.

Jeg har også hele tiden et overblik over mit budget. Det er første sæson med FAVES app’en, og jeg kan allerede se, at jeg holder mit budget i det rigtige leje.

Og så hjælper app’en mig også til at blive mere og mere bæredygtig i min måde at bestille varer på, så jeg kun køber det, jeg skal bruge – og ved at det, jeg køber, kan blive solgt ud. Det er vigtigt for mig at være med til at komme overproduktion til livs.

I butikken bruger jeg app’en i min dialog med kunderne. Hvis de efterspørger noget bestemt, kan jeg hurtigt tjekke, om det kommer. På den måde har jeg forbedret min kundeservice.

Få overblik over dine indkøb

Download and try FAVES in app store

Det har jeg på

Mit fokus er på at sælge børnetøj, derfor har jeg ikke de sidste nye kollektioner fra de voksne brands hængende. Men jeg prøver at udstråle, hvad min butik står for – på den ene eller anden måde. Måske har jeg købt et par nye sko. Men jeg tænker ALDRIG praktisk, så bider jeg hellere tænderne sammen. I år skal jeg have mine Valentino-sko på.

 

 

Annette Finseth from RUE 153 uses FAVES

Det glæder jeg mig til

Jeg glæder mig til at sige hej til mine leverandører. Det er så hyggeligt at ses. Det giver mig meget at være væk fra butikken og se, hvad de har gjort på de forskellige stande. Sådan samler jeg inspiration. Og så glæder jeg mig til dialogen med mine kolleger og leverandører om, hvad der sker med butikkerne i vores marked. Og om hvordan vi bedst ruster os til fremtiden.

 

 

Det har jeg med i tasken

I år tager jeg min nye, gode taske med, som jeg fik af min mand. Jeg vil ikke have for meget med, for jeg skal gå rundt i mange timer – og vil ikke slæbe rundt på en masse ting. Jeg prøver også på at lade være med at tage kataloger fra de forskellige stande. Dem tager jeg, når jeg går hjem fra messen og håber på, at jeg har fået et net på én af standene, så jeg har noget at bære det hele i. I min taske har jeg min telefon – og på den har jeg FAVES, min uundværlige indkøbsapp.