Kings & Queens

Tøjkæden Kings and Queens er blandt de virksomheder, som har valgt at implementere FAVES i deres drift. Direktør Carsten Plambæk, der har stiftet tøjkæden, mener at app’en er intet mindre end genial:

Den kan lige præcis dét, vi har stået og manglet

Med fem indkøbere, der på månedsbasis køber ind til vores 20 butikker, er det uhyggeligt svært at bevare overblikket. Vi har tidligere selv prøvet at lave et mere effektivt indkøbssystem med brug af iPads og hvad ved jeg, men vi måtte hurtigt sande, at det bare ikke fungerede uden en markant investering.

Vi har nu valgt at bruge FAVES app’en, fordi den kan lige præcis dét, vi har stået og manglet. Og nu slipper vi for at betale virkelig dyre penge for at få et system udviklet til os.

Vi effektivisere vores indkøb

I 2018 lancerede vi en Kings & Queens webshop, der allerede har skabt en 2-cifret millionomsætning. Nu er turen kommet til at optimere måden vi køber ind på, for den er simpelthen forbundet med alt for mange og dyre fejl.

Med app’en i hånden kan vi effektivisere vores indkøb, så vi kan sikre en bedre drift. Så enkelt er det.

Slipper for overlap af sammenlignelige styles

Vores indkøbere har nu fået ét fælles overblik over månedens indkøb, vi slipper for overlap af sammenlignelige styles, og vi ved hele tiden hvad der er på vej ind. Vi forventer at se en mærkbar effekt på vores indtjeningsevne.

Skab værdi for din forretning. Download og prøv indkøbs app'en i dag.

Gratis og uden forpligtelse til køb. 

 

Download and try FAVES in app store
4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐