Få bedre overblik med FAVES Pro

FAVES Pro app’en giver overblik over dine indkøb, når du køber ind på messer, showrooms eller har besøg af agenter i butikken.

✔ Visuelt overblik på tværs af brands

✔  Automatisk opdateret indkøbsbudget

✔ Alle indkøbs-detaljer og billeder ét sted

✔ Mulighed for at dele med dine kollegaer

Fashion Buyer Kasper Hostrup, GOODS

Kasper Hostrup
@goodscph

FAVES Pro giver overblik over alt hvad du har brug for som indkøber for at træffe de bedst mulige valg, og samtidig holde dig inden for budgettet. Det er nemt og hurtigt at oprette. Let at bruge og gør indkøb mere effektivt og on point.

FAVES + Porte A Gauche

Karina Wærum Dar
@porteagauche

Med FAVES Pro app’en har jeg hele tiden overblik. Og så holder jeg faktisk mit budget bedre, end jeg plejer. Tilbage i butikken bruger jeg app’en i min dialog med både personalet og kunderne, når de ønsker at vide, hvad der kommer. Så kan jeg fx søge på kjoler og fortælle dem, præcis hvad der kommer senere på sæsonen. Læs mere.

 

Fashion Buyer Annette Finseth from Rue 153 uses FAVES

Annette Finseth
@rue153.dk

Det er første sæson med FAVES Pro app’en, og jeg kan allerede se, at jeg holder mit budget i det rigtige leje. I butikken bruger jeg FAVES i min dialog med kunderne. Hvis de efterspørger noget bestemt, kan jeg hurtigt tjekke, om det kommer. På den måde har jeg forbedret min kundeservice. Læs mere.

 

Prøv FAVES Pro GRATIS

Du kan downloade og teste FAVES Pro gratis, uden forpligtelse til at købe. 
Den eneste begrænsning er, at du kan gemme 20 styles. Normal pris er 380 kr. ($59) per måned.  Du får 17% rabat hvis du betaler årligt 3789 kr ($588).
 
FAVES Pro er kompatibel med iPhones, der kører iOS 10.0 eller nyere.