Helle & Catrine

I Rungsted-butikken Helle og Catrine sælges klassisk dametøj, og personlig kundeservice er i det absolutte højsæde for de to indehavere.

Butiksindehaver Helle Pedersen fortæller, at de konstant er på udkig efter måder at optimere deres forretning på. Da hun første gang blev præsenteret for FAVES Pro var hun ikke et øjeblik i tvivl om, at det var en rigtig god idé.

Indkøbs-app’en er ekstrem brugervenlig

Indkøbs-app’en er ekstrem brugervenlig, hvilket er super vigtigt, specielt for et par gamle nisser som os, der ikke er nogle ørne til teknologi. Vi bruger den mest til at give os et komplet overblik over hvilke varer vi har bestilt og hvornår de kommer.

Kundeservice og forbedret salg

Og så bruger vi app’en aktivt i butikken, som et kundeserviceredskab og en markedsføringskanal. Ofte køber vi en bestemt vare fordi den lige er noget for kunde x, y eller z. Når de så kommer ind i butikken og vi viser hvad vi har bestilt til dem, så bliver de simpelthen så glade for den forrygende kundeservice og bestiller straks varen.

Så udover gladere kunder, så forbedrer det også vores cashflow, når vi kan sælge en vare før den overhovedet er ankommet i butikken.

Fast bestandel af vores forretning

Når vi er ude på messer, så viser vi den til vores kollegaer i branchen, som også synes at den er megasmart.

Også leverandører har fået øjne op for app’en og er begejstrede, ligesom os. Ingen tvivl om, at app’en bliver en fast bestanddel af vores forretning, kundeservice og markedsføring fremover også.

Skab overblik og styrk salget. Download og prøv indkøbs app'en i dag.

Gratis og uden forpligtelse til køb. 

 

Download and try FAVES in app store
4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐